Tábor Horní Suchá 2009

07.09.2009 11:15

O letošní účasti na táboře jsem dlouho uvažovala, protože jsme měli jet na pasení oveček k Lukymu Vaňourkovi na Šumavu, ale nakonec z toho sešlo.

Jako každý rok jsme na táboře měli výcvikářky Katku Džumanovou a Ádu Slezákovou, kterým bych chtěla poděkovat za trpělivost, kterou s námi měli.

Holky na tábor připravili mnoho nových věcí, které nás chtěli naučit. Trénovali jsme hlavně otočky, náběhy na slalom a hlavně věci, které nám až tak nejdou.

Letos jsem brala Betku už jenom na dovolenou, protože už taky má své roky a tak ji nechávám pomalu odpočívat. Za to Emma dřela celý týden a šli vidět velké pokroky. Emma je šikovná ale ještě roztěkaná a tak občas se stane, že se netrefí mezi první a druhou tyčku ve slalomu a podobně.

                                                                

           

V úterý večer jsme měli velké grilování a tak nebylo možné abych vstala ve středu včas na hry, které holky vymyslely pro psovody. Hry se konaly bez psů a začátek byl už v 9 hodin což pro mě nebylo možné vstát.

Jinak se tábor vyvedl a i počasí nám letos přálo, jezdili jsme se koupat ke karvinskému moři, na Těrlicko a na trénincích jsme běhali v plavkách.

Letos také byla hojná účast Poláků, přijela Ola s hexou, Božena s Přemkem a jejich krátkosrstou kolií Ariesem, Monika s Fionou a další….

Jediná účastnice z Polska, která nám letos chyběla byla Goša se svými boxery a bulteriéry.

 

Ještě jednou děkuji všem kdo tam byli za super strávený týden mezi pejskařema, kteří se opravdu umí bavit nejenom o psech a nesmím zapomenout a mou ženu Verču, bez které by tábor nebyl to co byl…. :-)

 

 

 

Vyhledávání

Novinky

13.07.2010 12:52

Pár aktualizací za poslední dobu

- Při posledním hárání jsem se snažila nakrýt emmičku ale bohužel bez úspěchu. Emmička byla na rexíka asi moc divoká a on byl docela nesvůj s toho že může skočit na fenečku když jindy nemůže. Takže na štěňátka si budeme muset ještě počkat. - Betka už je definitivně v důchodu. Beťulka bohužel začala...
15.06.2010 11:18

Memoriál Petra Sembola

Na druhém ročníku našeho skoro domovského závodu jsem startovala s Choky v kategorii babyshow a umístili jsme se na druhém místě hned po bráškovi Krtečkovi a třetí místo obsadil další bráška Cody. Na babyshow jsme ukázali jak se naši malí tolugáčci učí a všem jim to moooc šlo. Já jsem ani nastoupit...
15.06.2010 11:11

stránka Choky

dnes jsem se konečně dokopala k tomu abych vytvořila vlastní stránku naší malé Choky
02.05.2010 14:05

Memoriál Petra Sembola

Srdečně Vás zveme na 2. ročník Memoriálu Petra Sembola, který pořádá 29.5.2010 organizace Ostrava - Zábřeh v kategoriích ZZO, ZM, ZVV 1 a Baby Show. Přihlášky a propozice ke stažení na stránkách www.zko-zabreh.cz     Přihláška Propozice
07.04.2010 13:21

Přírustek

Ano, je to tak v pátek se k nám nastěhuje nový přírustek do rodiny. Je to fenka Australského ovčáka z chovatelské stanice Carcassonne tolugo jménem Brown Chocolate Carcassonne Tolugo. Další informace později :-)